26 Eylül 2010 Pazar

TULUYHAN UĞURLU

Dün gecenin aksine bir hafta öncesinden Tuluyhan Uğurlu'nun Sirkeci garındaki geleceğe yolculuk konseri için sözleşmiştik arkadaşımla.

Tuluyhan Uğurlu'nun konserine ilk kez gidiyorum.Konserlerini izleyenler ballandıra ballandıra anlatıyorlardı.Yerebatan Sarnıcın'da,Arkeoloji müzesinde v.s çok başarılı konserler verdi.Şöyle iyidir böyle iyidir diye.Belli bir fan kitlesi var.İyi madem ben de gideyim dedim ama ikinci yarıya kalamadım.Geleceğe yolculukta maalesef ilk arada inmek zorunda kaldım.


Dün gece olduğu gibi bu gece de " ...Hayat dudaklarda mey, Eğlen oyna durma hey !
Yaşamak ne güzel şey..." tandansını yakalayayım her gece, her gece konserlere gideyim ,eğleneyim ,sevgi kelebeği gibi ordan oraya konayım istiyordum ki bünyeye iki konser ağır geldi.



Öğlen yediğim yemek mi dokundu ,dün gecenin gazına içtiğim corvusun azizliğine mi uğradım bilemiyorum ama midem pek keyifsizdi.

Bu geceden notlar;

Zaten kaçık keyfim aradığım ortamı bulamayınca daha çok kaçtı.İlk yarıda pek müziğe kaptıramadım kendimi .Bir kere seçilen salon çok havasızdı.Ses düzenini beğenmedim.Enstrümanlar çok boğuk ve sesler birbirini kapatıyordu.Tuluyhan Uğurlu nedense çok parlamadı gözümde.İlk dakikadan itibaren sanki fazla türbüne oynar şekildeydi mimikleri kafa sallamaları falan.Beni yordu.Müziğin girdabına kapılamadım.

Roland yeni elektronik piyanosunu tanıtması için Tuluyan Uğurlu'yu seçmiş belki ilk olmasının senkronsuzluğumuydu bilemedim ama olmadı.


Arada kimseciklere belli etmeden süzüldüm o kalabalıktan doğruca eve geldim.Nane çayımla kaçan keyfi yakalamaya çalışıyorum.

6 yorum:

  1. Cicim,çok şaşırdım desem.
    Aslında sen bayılırdın tam senlik bir konserdir normalde.Ben bir keresinde gitmiştim de çok beğenmişitm.
    Hayal kırıklığı olması kötü olmuş ama önümüze bakıcaz diğer konserleri yakalıyacağız.Bak tiyatro sezonu da başlıyor hem. Her haftaya bir oyun mu yapsak:)Sevgi kelebekliği moduna devam yani.
    Hem mercimek hanım falan pek özledim ben
    Öperim çok...

    YanıtlaSil
  2. Zilsiz'im olamadı Tuluyhan'la mutluluğu yakalayamadım bu sefer. ;)

    Halbuki geçen hafta Osman Hamdi'nin Eskihisar'daki evinde verilen konserine gitmek için ölüp bitmiştim.Ortam ,ses düzeni,midem hepsi etkendi sanırım .

    Ama işin güzel tarafı çok eski bir arkadaşıma rastladım bu konserde Tuluyhan beyle gönüllü oalrak çalışıyormuş.Arkeoloji müzesi vs. bir ortam olursa haber edecek.

    Yukarıda dilime dolanan şarkıyı yazdım.Hayat dudaklarda mey ,yaşamak ne güzel şey 70'li yılların filmlerindeki o egzantrik dans eden ablaları modundayım .Gezelim,coşalım :)

    Hem mercimek hanımın son vukuatları varki muhakakkak anlatmalı bize :)

    Hadi sen de dön artık .:)

    YanıtlaSil
  3. Kimseciklere belli etsen ne olacak yaa!!!
    Hatır gönül olsun diye istemediğin bir şeye sabretmeyeceksin..
    Olayın özü bu...
    Ne iyi etmişsin..

    YanıtlaSil
  4. O gece o moda giremedim ama Tuluyhan Uğurlu hakkımı bir kez daha saklı tutuyorum :)

    Eminim keyifliyken ben de herkes gibi zevkle dinleyeceğim.

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Sen Yazmazsan,Ben yazmazsam nasıl çıkar bu postlar aydınlığa ...