29 Ekim 2008 Çarşamba

Durdurun dünyayı inecek var!!

Artık gazete okurken yanında sakinleştirici falan içmek istiyorum.Elime gazeteyi aldığımda her sayfasında ayrı bir sapıklık -tecavüz haberleri .Nasıl bir yozlaşmaya girdik nasıl bir sapkınlık sardı her tarafımızı.Yaşınız kaç olursa olsun,kız -erkek tehlike altındayız.Artık kundaktaki bebeye ,iki büklüm yaşlı nineyede uçkur çözen iğrenç hayvanlar var içimizde.

Eskidende bu kadar çokmuydu ,bu haberleri okuyan sapıkların içinde uyuyan canavarlar bir bir uyanmayamı başladı?

Köylerde eşeğe tecavüz eden sapıklar vardı.Cehaletten,eğitimsizlikten denilirdi.Geçen sene ata tecavüz ederken bir mühendis yakalandı.
Şimdi operada alkışladığımız sanatçının onlarca çocuğa tecavüz eden sapık olduğunu öğreniyoruz.
Tamam dünyada ki örnekler bizden farklı değil.Avusturya'da 24 yıl boyunca kızına defalarca tecavüz edip hamile bırakan ondan çocuk-torun sahibi olan sapık şokunu atlatamadan,İngiltere'de ,italya'da yenileri çıktı.Adamlar pişkin pişkin anlatıyorlar yaptıkları rezillikleri.

Şimdilerde ülkemizde,“Reşit olmayanla cinsel ilişki suçunda şikayet yaşı ‘15’ten 14’e’ indirilsin, tecavüzcü evlenmeyi kabul ederse ceza verilmesin” diye bir yasa çıkartılmaya çalışılıyor.

Şaka gibi .

Sokakta oynarken tecavüze uğrayan ,bir anda hayatı kararan çocuk,önce devletin sonra ailesinin dayatmasıyla ömür boyu tecavüze mahkum edilecek.Suçlu ,resmi olarak koca ilan edilip halk içinde yaptığı meşrulaştırılacak.

Bu yasayı yürürlüğe sokmak isteyenlerin evladı yokmu ? çocuklarının başına böyle bir olay gelse kendileri ne yapacaklar ? kızlarını telli duvaklı tecavüzcüyle nikah masasına oturtacaklar mı?.

Hergün ayrı bir travma bu ülkede..

Dün ,70 küsür yaşındaki köşe yazarı Hüseyin Üzmez tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış.Efendim ,adli tıp 14 yaşında ki mağdurenin psikolojik olarak tecavüzden etkilenmediği sonucuna varmış.Mahkemede buna dayanarak serbest bırakmış.Yahu bu kadar mı rezilliğe göz yumulur.Bu olay patladığında , kızcağızı neden devlet himayesine aldınız .Neden psikolojisi iyiyidi de psikolojik destek verdiniz.Zaten annesi üç kuruş para için kızına yapılanlara göz yummuş .Resmen adamın önüne atmış kızını.Adamın kendinden 50 yaş küçük karısı hiçbir şey olmamış gibi kocasına arka çıkmış.Bu aklama yarışına adli tıp ve mahkeme de katıldı şimdi tam oldu..3 maymunu oynasınlar bakalım hep birlikte .

Merak ediyorum.Bu vebali nasıl taşıyacaklar ?

Evet kriz var.Global kriz sadece ekonomide değil.

İnsanlığımızda çok büyük krizde.